Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.

Absolventi historicky první deváté třídy naší školy

Absolventi historicky první deváté třídy naší školy photo

V letošním školním roce opouští lukovskou školu historicky první žáci deváté třídy!

 

Výsledky přijímacích zkoušek na střední školy

počet žáků třídy

20

 - z toho žáků se speciálními vzdělávacími potřebami

8

 - z toho žáků s odlišným mateřským jazykem

1

   

počet žáků přijatých na střední školy

20

 - z toho přijatých na gymnázia

5

 - z toho přijatých na střední průmyslové školy s maturitou

7

 - z toho přijatých na další střední školy s maturitou

5

 - z toho přijatých na nematuritní obory středních škol

3

 

Devět let na ZŠ Lukov

Uteklo to jak voda a devět let na naší lukovské škole je za námi. Nám jako prvním premiantům druhého stupně přísluší, abychom vám řekli, že  jsme toho v naší škole zažili víc než dost.

Milí Lukovjané, co se týče pohledu na druhý stupeň, tak jste rozděleni na dva tábory. Jeden tábor si založení druhého stupně chválí a myslím, že má proč. Naopak ten druhý tábor 2. stupeň na Lukově těžce odsuzuje a kritizuje, což nechápu… Jak to vůbec někdo může říct, když neví, jak to doopravdy je?

 Nemůžu si všechno vynachválit, ale i přesto, že nám slíbili novou školu, které jsme se ze záhadného důvodu nedočkali,…nebo, i když jsme se tísnili a učili v kavárně a na hotelu jak tupci…, tak musím napsat, že jsme zde zažili hodně skvělých zážitků a výletů, které na jiné škole nejsou.

Učitelé pro nás udělali maximum - i přes to, že se učitelský sbor proměnil. Dokázali nás zodpovědně připravit na přijímačky a na další část života. Krásným důkazem mého tvrzení jsou  výsledky úspěšnosti přijímaček v okolních školách v porovnání s tou naší, a hned si myslím že ‘’hejtři’’ naší školy trochu utichnou :)

I přes to, že jsme se celá třída těšili nejvíce na novou školu a nedočkali se, naopak jsme zase procestovali doslova kus světa, což taky není na každé škole jen tak k zažití: Rakousko, Polsko, Švýcarsko, Švédsko, Dánsko.

Na závěr si myslím, že lukovská škola nás perfektně připravila nejen na střední školy, ale i do života a tato škola je krásným příkladem toho, jak se má správná škola s lidským přístupem k žákům chovat. Doufám, že tohle je jen velký začátek naší lukovské školy a budu se dál zajímat, jak daleko to ještě dotáhne!

Tomáš Bobal, absolvent ZŠ Lukov ve školním roce 2023/2024

 

 

Zpět